Vele verschillende huishoudelijke producten van De’Longhi

De’Longhi, Better Everyday

De’Longhi is een Italiaanse producent van huishoudelijke artikelen. De oorsprong van het bedrijf lag echter op een ander vlak. Voor de oprichting van De’Longhi gaan we vele jaren terug in de tijd. In 1902 werd het bedrijf opgericht door de Italiaanse familie De’Longhi. Destijds richtte het bedrijf zich op het produceren van kleine industriële onderdelen. Na verloop van tijd begon De’Longhi met het ontwikkelen van verplaatsbare heaters en air conditioners. Vervolgens breidde het bedrijf haar activiteiten uit door het aanbieden van vele verschillende huishoudelijke producten.

Tegenwoordig staat De’Longhi bekend om het design van haar producten, waarmee ze verschillende awards won. De Esclusivo lijn van keukenapparatuur won de Red Dot design award in 2007 en een designer van De’Longhi (Giocomo Borin) werd in 2006 benoemd als een van de 50 meest invloedrijke designers ter wereld. In 2012 nam het bedrijf het bekende merk Braun over van Procter & Gamble.

Producten van De’Longhi

De’Longhi heeft de laatste jaren vele koffiemachines op de markt gebracht, waarmee verschillende soorten koffie gemaakt kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn cappuccinoapparaten, espressoapparaten en uiteraard de standaard koffieapparaten. In samenwerking met Nespresso heeft De’Longhi meerdere designvolle apparaten geproduceerd. In de webshop van OTTO heb je keuze uit vele verschillende producten van De’Longhi. Je vindt in onze online shop producten als (volautomatische) koffiezetapparaten, magnetrons, strijkijzers, friteuses en nog veel meer.

Je koffiezetapparaat onderhouden doe je zo

Naast de vele producten vind je in onze webshop ook producten waarmee je apparatuur van De’Longhi kunt onderhouden. Hierbij kun je denken aan ontkalkers en onderhoudssets voor koffiezetapparaten. Het onderhouden van de apparatuur is zeer aan te raden, want hiermee zorg je ervoor dat de kwaliteit van de koffie hoog blijft en dat je het apparaat zo lang mogelijk kunt gebruiken. Een veelvoorkomend probleem bij koffiezetapparaten is kalkaanslag. Hierdoor kunnen leidingen in het apparaat verstopt raken. Luidruchtige ‘pruttelende’ apparaten zijn meestal de oorzaak van kalkaanslag, waardoor het water met een te hoge druk door de leidingen wordt geleid. Met de ontkalker in onze webshop kun je de leidingen vrijmaken van kalk en het apparaat weer zoals vanouds laten werken.