Lenovo

Lenovo levert een groot assortiment van pc's, tablets, monitoren, desktops en accessoires. Lenovo laptops en tablets zijn er voor ieder gebruiksgemak. Ze zijn er in alle inch formaten. Maak je (thuis)kantoor of studieplek compleet met een Lenovo desktop en monitor.

Inhoudsopgave

Waar komt het merk Lenovo vandaan en waar wordt het gemaakt?
Welke Lenovo laptop kopen en wat is de beste? IdeaPad, Legion, Notebook, ThinkBook of Yoga
Lenovo computers: desktops en monitoren
Lenovo tablets

Waar komt het merk Lenovo vandaan en waar wordt het gemaakt?

Lenovo is onderdeel van de Lenovo Groep, een Chinees bedrijf in computer hardware en consumentenelektronica. Het werd in 1984 opgericht en de merknaam Lenovo werd in 2004 geïntroduceerd. De Lenovo Groep is de grootste computerfabrikant van China en is de grootste ter wereld, als het gaat om het marktaandeel. Met de baanbrekende technologieën veroveren ze de wereld. Lenovo is opgericht in Hong Kong en daar staat ook het hoofdkantoor. Ze zijn een wereldwijd opererend bedrijf met productie en verkoop over de hele wereld. De verschillende productiecentra bevinden zich onder meer in Peking, Monterrey en Whitsett.

Welke Lenovo laptop kopen en wat is de beste? IdeaPad, Legion, Notebook, ThinkBook of Yoga

De Lenovo IdeaPad heeft voor ieder wat wils. Zo heb je de gaming versie en gewone versies met verschillende kenmerken. Het makkelijke aan de IdeaPad is dat je deze kunt omklappen en neer kunt zetten. Het heeft een touchscreen, zodat je er met een digitale pen aantekeningen op kunt maken. De Legion is een volwaardige laptop, hij is makkelijk in gebruik voor zowel school als een kantoorbaan. Wil je een laptop die licht in gewicht is met Windows 10? Dan is de Legion de laptop die jij zoekt! Een notebook is in feite hetzelfde als een laptop, maar dan vaak wat kleiner en lichter. De naam notebook is gewoon een synoniem voor een draagbare computer. De ThinkBook is ideaal wanneer je met regelmaat thuiswerkt of geen vaste werklocatie hebt. Het formaat is maximaal 15 inch, zodat de laptop makkelijk onderweg mee kan. De Lenovo Yoga combineert alle functies met gebruiksgemak en heeft een slank en licht uiterlijk. Er zijn ook 2-in-1 laptops binnen deze serie. Draai het toetsenbord 360°, zodat je het ook als tablet kan gebruiken.

Lenovo IdeaPad of ThinkPad?

De IdeaPads zijn beschikbaar voor iedere situatie zoals surfen op het internet, teksten schrijven of video's bewerken. Ze zijn er in alle inchformaten, dus keus genoeg. Ben je vaak onderweg? Kies dan voor een 14 inch of kleiner. Werk je vaak thuis? Kijk dan voor een 17 inch, deze is geschikt voor het gebruik in huis. De ThinkPads zijn speciaal voor de zakelijke markt uitgekomen. Ze bieden extra beveiligingsopties voor het opslaan van bestanden met een versleuteling. Het is dus een interessante optie als je veel werkt met documenten en je hem thuis of op kantoor gebruikt.

Lenovo computers: desktops en monitoren

De desktops en monitoren van Lenovo kunnen je vaste werkplek goed ondersteunen. Door de verschillende kenmerken is er voor iedereen wat wils. De Legion serie is speciaal uitgebracht voor de gamers onder ons. Met deze desktop kun je gemakkelijk je vrienden verbazen en je vijanden uitschakelen. Sommige desktops geven licht, de perfecte special effects voor in jouw kamer dus! De IdeaCentre en ThinkCentre zijn ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Of je nu een klein bedrijf hebt of een hele afdeling runt, op deze desktops van Lenovo kun je vertrouwen.

IdeaCentre of ThinkCentre?

De IdeaCentre desktoppen zijn gemaakt om te presteren en om indruk te maken. Deze reeks heeft een breed aanbod aan producten, van alles-in-één computers tot krachtige desktops. Dus wil je presteren tijdens je werk? Kies dan voor de IdeaCentre desktop. De ThinkCentre desktops zijn mini. Deze mini pc's bieden krachtige en betrouwbare prestaties voor werk en thuisgebruik. Naast het fijne gebruiksgemak hebben de desktops een milieubewuste benadering. Dus ben je opzoek naar een milieubewuste desktop? Dan is de ThinkCentre wat voor jou!

Lenovo tablets

Niet op zoek naar een nieuwe laptop, maar wel naar een tablet? Ook hiervoor ben je bij OTTO aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan Lenovo tablets. Ben je op zoek naar een tablet die met het hele gezin gedeeld kan worden? Dan is de Tab-serie de juiste keus. Met het heldere geluid en scherp beeld zijn de tablets uitermate geschikt voor entertainment. Ze bieden gezinsvriendelijke opties, zodat je een veilige omgeving voor je kinderen kunt creëren. Er zijn tablets voor ieder huishouden. De M-serie heeft dunne entertainment tablets met top multimediavoorzieningen voor het hele gezin.