KitchenAid: Keukenapparatuur voor het gemak

Wie houdt er niet van gemak? Een mixer is bijvoorbeeld veel gemakkelijker dan het gebruik van een garde. Zo zijn er nog veel meer apparaten die het koken en bakken makkelijker maken. KitchenAid is een Amerikaans merk voor keukenapparatuur. Ze zijn vooral bekend van de klassieke keukenmachine, maar ze bieden veel meer machines aan die je tijd in de keuken zullen besparen. Als jij echt van bakken en koken houdt zijn de machines van KitchenAid wellicht iets voor jou.

Welke apparaten zijn er en waar gebruik je ze voor? Staafmixers, waterkokers, blenders en meer...

KitchenAid heeft allerlei soorten apparaten in het assortiment. Apparaten die alleen een hulpmiddel zijn, maar ook machines die je kunnen helpen om bijna gehele gerechten tot stand te brengen. Hieronder zie je wat de meest bekende en verkochte machines van KitchenAid zijn.

KitchenAid classic en artisan mixers

De KitchenAid artisan is de meest bekende keukenmixer van dit merk. Deze mixer is ideaal als je zelf deeg wilt maken. De KitchenAid classic is het goedkoopste model, deze beschikt ook niet over een handvat bij de kom. Deze is ideaal voor een beginnende kok. De KitchenAid artisan is duurder maar deze wordt geleverd met een hoop accessoires erbij. De artisan heeft ook meer vermogen en de kom heeft een grotere inhoud. De KitchenAid classis is echter een ideaal basis model.

KitchenAid waterkoker: hoe werkt het?

Een waterkoker is een onmisbaar apparaat in de keuken. Of je het nou gebruikt om thee te zetten of voor een andere reden, iedereen heeft een waterkoker nodig. De modellen van KitchenAid beschikken over een dubbelwandige constructie en hebben een oververhittingsbeveiliging. Daarnaast beschikken ze over een precieze temperatuuraanduiding zodat jij je water op de exacte temperatuur kunt krijgen die je graag wilt.

KitchenAid staafmixer

Een staafmixer is ideaal om allerlei soorten drankjes of gerechten te maken, van smoothies tot guacamole. Met de verschillende snelheidsinstellingen kun je de precieze structuur van je gerecht bepalen. Naast staafmixers zijn er veel meer machines die je helpen bij het koken. Denk aan een vleesmolen, pastaroller en een groentesnijder. Al deze apparaten besparen een hoop tijd bij het koken.

KitchenAid mini foodprocessors en blenders

Een foodprocessor is erg leuk om te gebruiken en zorgt ervoor dat je gerecht sneller klaar is. Je zult niet meer alle groenten of fruit hoeven snijden, maar je kunt het gemakkelijk in de foodprocessor stoppen. Met verschillende snelheidsinstellingen kan je de structuur van bijvoorbeeld je smoothie bepalen. Je kunt in een foodprocessor alles malen wat je maar kunt bedenken: vlees en groenten, maar je kunt er bijvoorbeeld ook kaas mee raspen of puree maken.

KitchenAid accessoires voor pasta en vlees gerechten

Soms heb je een extra onderdeel nodig dat het koken nog gemakkelijker maakt. Daarom heeft KitchenAid diverse accessoires en onderdelen die je los bij kunt bestellen. Bijvoorbeeld een opzetstuk voor je vleesmolen om worstjes te maken, of een pastasnijder. Een extra kom of keukenmachineschaal is ook handig zodat je altijd een reservekom hebt.

KitchenAid apparatuur online bij OTTO, ook in de aanbieding

Bij OTTO bieden wij een ruim assortiment aan van allerlei keukenmachines, waterkokers en staafmixers van KitchenAid. Koffiezetapparaten en een citruspers kunnen ook niet ontbreken. Je kunt deze producten gemakkelijk via onze webshop bestellen. Als je je nieuwe keukenhulpje hebt gevonden kun je uit verschillende betaalmogelijkheden kiezen. Af en toe zijn de keukenmachines van KitchenAid in de aanbieding. Deze producten zijn te herkennen aan het sale-teken linksboven in de hoek.