Severin

Severin produceert al meer dan 65 jaar huishoudelijke producten. Zij hebben als doel het dagelijks leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Severin biedt het ideale (keuken)apparatuur voor ieder huishouden. Severin is Duits vakmanschap en betrouwbaar, en staat garant voor goede prestaties tegen een mooie prijs.

Inhoudsopgave

Waar komt het merk Severin vandaan?
Welke melkopschuimer van het merk Severin is goed?
Hoe werkt een Severin (combi)magnetron of oven?
Severin apparaten: (Steel)stofzuiger, broodrooster, kookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast, raclette grill

Waar komt het merk Severin vandaan?

Severin is onderdeel van Severin Elektrogeräte GmbH. Dit is een Duitse fabrikant van elektrische huishoudelijke apparaten. Al sinds 1892 produceren zij (keuken)apparatuur. Severin is een familiebedrijf dat is gevestigd in Sundern in Duitsland. Ze zijn een van de marktleiders op het gebied van kleine huishoudelijke producten.

Welke melkopschuimer van het merk Severin is goed?

OTTO heeft diverse melkopschuimers van het merk Severin in de webshop. De SM 3584 heeft een hoogwaardig en aantrekkelijk edelstalen design met twee melkschuim-programma's voor verschillende hoeveelheden melkschuim. De opschuimer is geschikt voor zowel koud en warm opschuimen en voor het verhitten van melk. Het heeft een antikleef gecoat reservoir voor een eenvoudige reiniging, Daarnaast vind je de SM 3587 Spuma 700 Plus, deze heeft een breed scala aan toepassingen voor individueel genot. Dankzij 13 geïntrigeerde programma's is deze melkopschuimer perfect voor veganisten, sporters, gezinnen en koffieliefhebbers. De opschuimer is er voor warm en koud melkschuim, van soja, cashew of lactosevrije melk. Ook kun je er proteïne shakes, warme chocolademelk en babyvoeding mee maken. Door de moderne Easy-Select draaiknop kun je gemakkelijk ieder gewenst drankje selecteren.

Hoe werkt een Severin melkopschuimer?

Een melkopschuimer werkt gemakkelijk en je hebt binnen no-time de perfecte melkschuim. Plaats koude of voorverwarmde melk in het apparaat en kies je stand en tempratuur. Zodra je dit hebt ingesteld druk je op de knop en wordt je melk vanzelf perfecte melkschuim,

Hoe werkt een Severin (combi)magnetron of oven?

In de webshop van OTTO vind je een ruim assortiment aan (combi)magnetrons en ovens van Severin. De MW 7890 heeft een draaiknop voor een snelle en eenvoudige bediening. De magnetron heeft een 30-minutentimer met signaaltoon zodat jij precies weet wanneer je eten warm is. De Severin MW 7892 en 7893 komen uit de 125 jaar Severin jubileumeditie. Deze magnetrons hebben 5 standen, inclusief ontdooiprogramma naar gewicht en tijd. Met 8 automatische kookprogramma's is jouw eten in no-time gereed. De MW 7750 en 7753 magnetrons hebben een EasySelect-concept die een eenvoudig en intuïtief gebruik biedt met overzichtelijke bediening. Met de Favourite Dish-functie kun je het vermogen en kooktijd opslaan voor drie gerechten. Van multifunctionele ovens tot mini-keukens, je vind ze allemaal bij OTTO. De ovens zijn veelzijdig te gebruiken voor het bereiden van pizza, patat, braadstukken of ovenschotels. Evenals voor het bakken van taart, broodjes en nog veel meer. Met de verschillende draaiknoppen selecteer je de tempratuur, stand en tijd. De magnetrons en ovens hebben een goede prijs kwaliteit verhouding.

Severin apparaten: (Steel)stofzuiger, broodrooster, kookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast, raclette grill

Severin heeft verschillende apparaten in het assortiment. Van (steel)stofzuigers tot koelkasten en van waterkokers tot grills. Ben je op zoek naar huishoudelijke producten voor een goede prijs? Kijk dan in het assortiment van OTTO. Wil je boterhammen toasten en broodjes bereiden met hetzelfde apparaat? Kies dan voor een broodrooster van Severin. De verschillende broodroosters hebben zowel toastgleuven als opzethouders voor broodjes. De koelkasten zijn een koel-vriescombinatie met een fruit en groente vak. Ideaal voor in ieder huishouden.