Over Tommy Hilfiger: waar staat het merk voor en hoe is het ontstaan?

Het merk Tommy Hilfiger is vernoemd naar de oprichter van het merk. Het Amerikaanse merk is niet meer weg te denken uit de modewereld vandaag de dag. Op 24 maart 1951 is Tommy geboren in de modestad New York. Het geld wat bestemd was om te gaan studeren heeft Tommy besteed aan het openen van een winkel. In 1961 waren dus de eerste stappen naar het succes van het merk Tommy Hilfiger gezet. Doordat Tommy ontevreden was over de kwaliteit van kleding besloot hij zelf kleding te gaan ontwerpen. Dit maakte hem zo gelukkig dat hij wist dat hij dit altijd wilt blijven doen. De winkel heeft het niet gehaald en moest in 1977 de deuren sluiten. Dit heeft Tommy laten inzien dat hij zich moest gaan verdiepen in de bedrijfskant van de mode business. Uiteindelijk is in 1958 Tommy Hilfiger het merk opgericht.

Inhoudsopgave

Tommy Hilfiger bij OTTO
Hoe valt Tommy Hilfiger: welke maat past het best bij jou?
Waar wordt Tommy Hilfiger gemaakt? Duurzaamheid en mensenrechten voorop
Tommy Hilfiger outlet: shop de sale items

Tommy Hilfiger bij OTTO

Bij OTTO shop je een ruim assortiment aan modeartikelen van het merk Tommy Hilfiger. Van bovenkleding, tot onderkleding, badmode, lingerie, schoenen en accessoires. Het merk heeft een ruim keuze en is te herkennen aan het blauw, wit, rode logo of merknaam wat op alle artikelen terug komt. Het merk heeft kleding voor iedereen: van kinderen tot jong volwassenen en moeders, voor ieder is er wel wat bij hen past.

Tommy Hilfiger jeans

Het eerste item waar Tommy Hilfiger ooit mee begon zijn de jeans. Tot de dag van vandaag is het dan ook een van de populairste kledingstukken van het merk. OTTO heeft een grote keuze aan Tommy Hilfiger jeans voor dames, heren en kinderen. Ook in de modellen en kleuren is keus. Zo zijn er jeans met verschillende lengtes, maar ook in de soort pijp en strakheid van de broek is genoeg keus. Ook in kleuren van de washing van de jeans zijn meerdere mogelijkheden: van zwart voor de koudere maanden tot licht blauw voor in de zomer.

Bovenkleding van Tommy Hilfiger: van T-shirts tot polo's, hoodies en sweaters

Bovenkleding van Tommy Hilfiger vind je bij OTTO. Van een t-shirt voor de weekenden, tot polo's voor het creëren van een classy look voor op kantoor. Ook is er een ruime keus in sweaters en hoodies van het merk Tommy Hilfiger. Hierin komt de look and feel van het merk goed naar voren: sportief en luxe. Vul jouw bovenkleding aan met het merk Tommy Hilfiger.

Schoenen van Tommy Hilfiger: van sneakers tot laarzen, boots en slippers

Naast kleding heeft Tommy Hilfiger ook schoenen. Voor mannen is er een ruime keus aan verschillende sneakers, nette schoenen en teenslippers. Bij vrouwen kun je daarnaast ook nog laarzen, boots, pumps en sandaaltjes shoppen. Daarnaast zijn er ook kinderschoenen van het merk Tommy Hilfiger. Voor elke schoen kun je terecht bij Tommy Hilfiger.

Hoe valt Tommy Hilfiger: welke maat past het best bij jou?

Hoe het merk Tommy Hilfiger valt verschilt per persoon. Bij het kiezen van de juiste maat is het handig te weten welke maat je normaal gesproken draagt. Vaak is dit namelijk dezelfde maat die je nodig hebt bij een ander kledingstuk. Als je zeker wilt weten welke maat je het beste kunt kiezen, kun je gebruik maken van de matenlabel. Deze kun je bij elk kledingstuk van Tommy Hilfiger terug vinden boven de maatkeuzes. Op het moment dat je op 'Wat is mijn maat?' klikt komt er een tabel naar voren. In deze tabel kun je aflezen welke maat de beste keuze is op basis van jouw afmetingen van jouw lichaam.

Waar wordt Tommy Hilfiger gemaakt? Duurzaamheid en mensenrechten voorop

Tommy Hilfiger wordt in verschillende landen over de wereld geproduceerd. Als het aankomt op duurzaamheid en de rechten van de werknemers binnen Tommy Hilfiger staat dit merk niet stil. Kleding van Tommy Hilfiger is gemaakt van duurzaam katoen en rechten van werknemers staan hoog in het vaandel bij het merk. Het merk vindt het belangrijk open te communiceren over de vorderingen op gebied van duurzaamheid en mensenrechten.

Tommy Hilfiger outlet: shop de sale items

Voor de laagste prijzen kan er gekeken worden tussen de sale producten. De sale producten van Tommy Hilfiger zijn gemakkelijk te herkennen aan het sale logo wat rechts boven het product staat. De nieuwe prijs vind je ook gelijk terug. Deze staat vermeld in het rood naast de oude prijs. Shop op deze manier goedkoop de mode items van Tommy Hilfiger.