Waar komt het merk Beko vandaan, van welke fabrikant komt Beko en wat voor merk is het?

Beko is een merk dat huishoudelijke apparatuur en consumentenelektronica produceert. Het merk is in 1954 opgericht in Istanboel in Turkije. De fabrikant van Beko is Arçelik A.Ş., onderdeel van de Turkse Koç Holding. Beko heeft in 2005 het van oorsprong Duiste merk Grundig overgenomen en in 2005 het Turkse merk Vestel. Beko heeft een groot aanbod aan allerlei verschillende soorten huishoudelijke apparatuur en consumentenelektronica: vaatwassers, wasmachines, koelkasten, televisietoestellen en nog veel meer. Bij OTTO vind je een ruim assortiment met huishoudelijke apparatuur en elektronica van het merk Beko.

Inhoudsopgave

Wat is de kwaliteit van Beko?
Is Beko een goed merk voor vaatwassers?
Beko wasmachine en wasdroger
Beko koelkast, koelvriescombinatie en vriezer
Beko inbouw oven en afzuigkap
Beko webshop online

Wat is de kwaliteit van Beko?

De kwaliteit voor Beko is zeer goed. Het merk draait om het produceren van kwalitatieve producten en deze aan te kunnen bieden aan consumenten. Dit geldt voor al hun producten, van vaatwassers tot televisietoestellen. Los van de kwaliteit, wil Beko energiezuinige en innovatieve producten produceren. Zo proberen ze altijd de nieuwste technieken in te zetten om de meest energiezuinige en innovatieve producten te kunnen maken. Beko is wellicht niet het aller-populairste merk uit de huishoudelijke apparatuur sector, maar het merk heeft wel een ongelofelijk goede prijs-kwaliteitverhouding, wat het merk zeer betrouwbaar maakt.

Is Beko een goed merk voor vaatwassers?

De Beko vaatwassers zijn, net als de andere producten van Beko, zeer betrouwbare en kwalitatieve producten. Het model: DFN26220W2 van Beko is in 2019 uitgeroepen tot de Beste Koop door de Consumentenbond. Volgens de Consumentenbond krijg je met deze vaatwasser waar voor je geld en heeft deze vaatwasser een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Beko wasmachine en wasdroger

Beko is één van de snelst groeiende witgoedmerken ter wereld. Beko staat bekend voor voordelige, maar goede wasmachines met een lange levensduur. Daarnaast produceren ze praktische machines die gemakkelijk in gebruik zijn. Dit geldt ook voor hun wasdrogers, ze zijn eenvoudig in gebruik, maar van goede kwaliteit. De wasmachines en wasdrogers van Beko hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Beko koelkast, koelvriescombinatie en vriezer

Naast witgoed neemt Beko ook de keukenwereld over met niet alleen haar vaatwassers, maar ook haar koelkasten, koelvriescombinaties en vriezers. Zo produceert Beko veel verschillende koelkasten voor een betaalbare prijs met een goede kwaliteit, zodat elk huis de perfecte koelkast kan vinden. Door het ruime aanbod voor verschillende prijzen, kan iedereen bij Beko terecht voor al hun huishoudelijke apparatuur.

Beko inbouw oven en afzuigkap

Zoals gezegd neemt Beko de keukenwereld ook over, zo ook met haar inbouwovens en afzuigkappen. Bij het aanschaffen van nieuwe apparatuur voor de keuken, kun je dus voor alles terecht bij Beko. Ook hiervoor produceert Beko verschillende soorten ovens en afzuigkappen, waardoor je voor elke keuken de ideale apparatuur kunt vinden.

Beko webshop online

Ben je dus op zoek naar de kwalitatieve, betaalbare producten van Beko? In onze webshop vind je een ruim aanbod aan Beko items! Wasmachines, afzuigkappen, koelkasten en nog veel meer: je kunt voor al jouw gewenste Beko producten terecht bij ons. Daarnaast herken je onze aanbiedingen aan het "Sale" icon linksboven aan de afbeelding.