Kleding van Icepeak voor diverse actieve outdoor sporten

De kenmerken van Icepeak

Het in 1996 opgerichte kledingmerk Icepeak behoort tegenwoordig tot één van de grootste merken van sportkleding in Europa. Het bedrijf produceert voornamelijk kleding voor actieve sporten, aangeboden in sportwinkels en warenhuizen. De sportkleding wordt aangeboden in gewaagde kleuren en moderne ontwerpen. De kleding is geïnspireerd door mondiale trends en een jonge levensstijl. Het assortiment van Icepeak varieert tot kreukherstellende producten voor verschillende actieve sporten. Hierbij kun je denken aan outdoor sporten zoals snowboarden, skiën, wandelen of bergbeklimmen.

De doelgroep van het sport- en vrijetijdsmerk kenmerkt zicht tot mensen met een actieve en jonge levensstijl. Dit voor dames, heren en kinderen in alle leeftijden. Door rijke kleuren, leuke patronen en functioneel ontwerp speelt het merk in op de nieuwste en wereldwijde trends. Met bijpassende accessoires en tassen bieden ze een compleet assortiment. Icepeak heeft verschillende lijnen in haar assortiment: Nordic Nature, Outdoor X-treme, Mountaineering en Playground. Vervolgens geven we voor elke lijn een korte beschrijving.

Nordic Nature

Nordic Nature staat voor mensen met een stedelijke en sportieve levensstijl. Deze lijn is geïnspireerd door de Scandinavische natuur met vele veranderende weersomstandigheden. Elke herfst brengt Icepeak een nieuwe collectie van deze lijn uit. Dit is de ideale tijd om de wonderen van de natuur te zien.

Outdoor X-treme

Deze lijn is een technische en functionele collectie voor diverse outdoor activiteiten zoals wandelen en nordic walking. De kleding staat voor goed ontworpen details en hoogwaardige kwaliteit. De kleding is waterdicht, ademend, duurzaam, comfortabel en stijlvol. Daardoor is de kleding niet alleen geschikt om in te sporten, maar ook als dagelijkse kleding te dragen. Hiernaast is de kleding geschikt om in zware omstandigheden bij expedities op land en op zee te dragen.

Mountaineering

Zoals de naam al doet vermoeden, is de kleding in deze lijn gemaakt om op grote hoogte te dragen. Bergbeklimmers en skiërs zijn dan ook de doelgroep van deze lijn. Onder extreme omstandigheden kan je met deze kleding comfortabel blijven bewegen. De eigenschappen van de kleding zoals soft shell, thermo strech en quick dry zorgen ervoor dat de stof waterdicht is en een ademende werking heeft.

Playground

Playground is een collectie speciaal voor kinderen van verschillende leeftijden en groottes, variërend van 116 cm tot 176 cm. De vrolijke en felle kleuren geven de kleding een speels uiterlijk. De nieuwe soort ritsen maken ze geschikt voor activiteiten in de herfst en winter. De kleding is duurzaam en onderhoudsvriendelijk zodat de kinderen er zo lang mogelijk plezier van kunnen hebben.