Modieuze kleding voor dames en heren van Blend

Moderne kleding van het merk Blend

Blend is een hedendaags kledingmerk gericht op moderne jonge mannen en vrouwen. Het merk is in 1993 opgericht in de Deense stad Vejle. Sinds haar oprichting is het merk uitgegroeid tot een van de grootste Europese modehuizen. Ieder jaar presenteert Blend een nieuwe collectie met een krachtige selectie van Europese stijlen en zorgvuldig ontworpen kleding, speciaal gemaakt voor het stadse leven. Competentie en vakmanschap zijn belangrijke factoren achter het succes van het Deense merk.

Ben je op zoek naar kleding van het bekende merk Blend? In onze webshop vind je verschillende soorten kleding van Blend, voor dames en heren. Je kunt hierbij denken aan jeans, t-shirts, blouses, sweatshirts en meer. Ontdek ik onze webshop welke kleding we in ons assortiment hebben!

Onderdeel van DK Company

Sinds 2012 is Blend een onderdeel van het succesvolle merkenportfolio van DK Company A/S. DK Company is een Deens concern en een van Europa's toonaangevende leveranciers van mode en lifestyle merken. Het bedrijf is vrij recent opgericht door Jens Poulsen, in 2001 in Denemarken. Bij de oprichting werken er slechts zes mensen voor het bedrijf. Ze begonnen met het produceren van kleding voor hun eigen merk (Jasmin) en productie voor externe kledingmerken.

In 2004 nam DK Company de activiteiten over van het Deense modebedrijf Kaffe Clothing Company en hierdoor verhuisden ze naar de plaats Ikast. Binnen korte tijd had DK Company al 60 mensen in dienst en breidde ze haar vestigingen uit naar vestigingen in Bangladesh en China.

Door vestigingen over de hele wereld kon het bedrijf alsmaar groeien en dit zorgde voor de introductie van het Blooming Concept, een bloem als een grafische illustratie als waardering voor de strategische groei. Kort hierna nam DK het lifestyle label Blue Willi’s en het jeansmerk Kön & Mön over.

DK Company: de laatste ontwikkelingen

In 2009 behaalde DK met haar productie in Bangladesh een capaciteit van 1.8 miljoen shirts per jaar met ruim 500 medewerkers. In hetzelfde jaar werden de overnames van CCDK, Karen by Simonsen, Designersmarket en Møller & Co een feit. In de daarop volgende jaren volgden nog vele overnames welke belangrijke stappen waren voor de groei van het bedrijf. Hiernaast werden er in 2012 bijna 200 winkels overgenomen. Ook werd DK Company in 2012 officieel geregistreerd op de NASDAQ First North.