Wat is Schiesser?

Het bedrijf Schiesser is een echt kwaliteitsmerk op het gebied van kledingstukken die mensen erg dierbaar zijn. Het merk is in 1875 ontstaan en heeft een grote bedrijfsgeschiedenis. Vanaf 1875 ligt de nadruk op feel good- kwaliteitsmode voor elke dag. Schiesser merkmode bestaat gegarandeerd uit uitstekend materiaal. Het merk maakt namelijk alles met 95% katoen. Dit zorgt voor het ultieme draagcomfort en dit maakt alles heerlijk zacht. De kwaliteit van de alledaagse producten onderscheidt zich van concurrenten. Schiesser staat voor de beste materialen, afwerking en duurzaamheid en dit maakt dat de producten ontzettend lang meegaan.

Inhoudsopgave

Waar wordt Schiesser van gemaakt? De beste kwaliteit: Schiesser 95/5
Hoe valt Schiesser?
Waar kan ik Schiesser ondergoed kopen? Dames- en herenondergoed
Het Schiesser aanbod voor dames: nachthemden, onder shirts, hipsters, slips en meer
Het Schiesser aanbod voor heren: pyjama's, T-shirts, boxershorts, tanga's en meer

Waar wordt Schiesser van gemaakt? De beste kwaliteit: Schiesser 95/5

Het merkt kenmerk zich door kwaliteit op het hoogste niveau. Hierbij staat de tijdloze moderne look en draagcomfort centraal. Het hele assortiment van Schiesser voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die tegenwoordig aan hoogwaardige ondergoedmerken worden gesteld. Alle goederen zijn in de perfecte staat. De hoge kwaliteit wordt gewaarborgd door strenge eindcontroles voordat distributie plaatsvindt. Ervaar de goede kwaliteit zelf! De producten worden gemaakt van grondstof besparende materialen als natuurlijk biologisch katoen en elastaan. De verhouding die hierbij wordt gebruikt is 95/5. Alle producten zijn gemaakt van 95% super elastisch en vormvast zacht biologisch katoen en 5% elastaan. Ultracomfortabel en zou bij iedereen perfect moeten passen.

Hoe valt Schiesser?

De Schiesser collectie heeft zowel aanbod in dames-, heren- en kinderkleding. Het merk heeft ondergoed, nachtkleding, loungewear, badmode en kleding voor alledag en dit allemaal met de perfecte pasvorm. De materialen zorgen ervoor dat de kledingstukken voelen als een tweede huid en passen zich daardoor uitstekend aan elke lichaamsbeweging aan.

Waar kan ik Schiesser ondergoed kopen? Dames- en herenondergoed

In de OTTO webshop vind je merkmode van de ondergoed fabrikant Schiesser voor dames en heren tegen aantrekkelijke prijzen. Het aanbod is groot en bestaat bijvoorbeeld uit boxershorts, nachthemden, slips etc. Deze kwaliteitsproducten zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende designs, maar ook in allerlei materialen, vormen en kleuren. Ondergoed wordt rechtstreeks op de huid gedragen. Dit maakt het extra belangrijk dat het lekker zit. Daarnaast heeft iedereen andere voorkeuren en daar heeft het merk genoeg rekening mee gehouden.

Het Schiesser aanbod voor dames: nachthemden, onder shirts, hipsters, slips en meer

De Schiesser shop voor dames bestaat uit een rijk aanbod aan nachtmode en lingerie. Er is aan de voorkeuren van iedere vrouw gedacht. Zo is er voldoende onderscheid te maken in materialen, pasvormen, kleuren en designs. Een ding is zeker, alles is zo comfortabel mogelijk en dat is waar iedere vrouw van houdt. Als je onderkleding goed voelt, straal je dit naar buiten uit en dit maakt Schiesser geschikt voor iedere vrouw.

Het Schiesser aanbod voor heren: pyjama's, T-shirts, boxershorts, tanga's en meer

Onderkleding mag ook zeker comfortabel zijn voor heren. Het maakt niet uit of je een zakelijke of vrijetijdslook draagt, met Schiesser voel je je altijd goed gekleed. Kies voor een slip en hemd, een goed zittend onder shirt of toch een wijde boxershort. Ook 's avonds is het voor elke man belangrijk om goed gekleed te zijn. Korte of lange pyjama's brengen je rechtstreeks naar dromenland. Kortom ook het herenassortiment is ruim genoeg voor al je voorkeuren.