Kleurrijke kinderkleding van het merk Name It

Geïnspireerd door kinderen sinds 1986

Al velen jaren lang is Name It een fabrikant van hippe kleding voor kinderen, van kleine babymaatjes tot de grootste kindermaten. Het merk is in 1986 opgericht als onderdeel van de Bestseller Group. De kleding van Name It wordt gezien als kleurrijke, trendy kleding tegen aantrekkelijke prijzen. Doordat het merk al vele jaren actief is op de markt voor kinderkleding, hebben ze veel kennis en ervaring kunnen opdoen in verschillende culturen. Jaarlijks worden er nieuwe collecties op de markt gebracht door het betrokken team van Name It. Hierbij laten ze zich inspireren door de behoeften van kinderen, leidend tot de volgende kernwaarden: creativiteit, duurzaamheid, vriendschap, dierenwelzijn, gezondheid en sport. Deze waarden geven weer waar de organisatie voor staat en wat de behoeften van kinderen hierbij zijn.

De collectie van Name It

Name It heeft als doel om het meest kleurrijke merk voor kinderkleding over de hele wereld te zijn. Dit doen ze door zich te laten inspireren door kinderen in verschillende leeftijden. De stijlen van Name It variëren van klassiek, kleurrijk, trendy en cool, dus eigenlijk voor alle gelegenheden. Name It heeft drie collecties in haar assortiment, ieder gericht op een bepaalde leeftijdsgroep.

  • NEWBORN. Deze collectie richt zich op kinderen van nul tot negen maanden met een maat tussen 50 en 74. De het belangrijkste voor baby’s is dat ze zachte, comfortabele en warme kleding hebben. De Newborn collectie geeft baby’s comfort en laat ze er schattig uitzien.
  • MINI. Gericht op kinderen tussen de één en vier jaar met een maat tussen de 80 en 104. Kinderen in deze leeftijd zijn speels en willen het liefst zoveel mogelijk ontdekken. Duurzame en functionele kleding is in dit geval het belangrijkst.
  • KIDS. Voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar met een maat russen 110 en 152. Deze collectie is gericht op kinderen die in een leuke en coole stijl gekleed willen gaan. Ze willen zelf meer bepalen wat ze dragen en tegelijkertijd moet de kleding veel bewegingsvrijheid hebben.

De Bestseller Group

Bestseller is de naam van het moederbedrijf van Name It. Dit is een familiebedrijf opgericht in 1975 in Denemarken. Destijds waren het de broers Merete Bech en Troels Povlsen die het bedrijf hadden opgericht. Binnen een aantal decennia is de organisatie uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van kleding en accessoires. Andere bekende merken van Bestseller zijn VERO MODA, Jack & Jones, SELECTED en VILA.