HABA

Het populaire Duitse merk is bekend door de productie van hoge kwaliteit baby-en kinderspeelgoed. Het merk is al generaties lang een begrip als het gaat om speelgoed. De gepolijste, gekleurde houten blokken waar het bedrijf als hout fabrikant mee begon, zijn nog steeds onderdeel van de collectie. HABA bestaat al meer dan 80 jaar en heeft dus veel ervaring in het ontwerpen en produceren van houten speelgoed.

Inhoudsopgave

Wat betekent het merk HABA?
HABA spelletjes koop je in de online speelgoedwinkel van OTTO
Welk HABA spel is leuk?
HABA speelgoed: Kullerbü knikkerbaan, Little Friends pop, boomgaard en meer spellen...

Wat betekent het merk HABA?

Ze kenmerken zich door het degelijke uiterlijk en het gebruik van frisse kleuren. Bij HABA werken ze aan het belangrijkste op de wereld: kinderen en hun gezin. Kinderen spelen niet om te leren, maar leren door te spelen. Dit is het motto wat je in het speelgoed van HABA terugvindt.

HABA spelletjes koop je in de online speelgoedwinkel van OTTO

In onze webshop vind je een ruim assortiment aan speelgoed van HABA. Zo hebben we poppen, spellen, puzzels, knikkerbanen en houten grijpspeeltjes. Voor elk kind in iedere leeftijdsfase. HABA produceert spelletjes voor de allerkleinsten, maar leuk voor het hele gezin. Ben je op zoek naar een leuk spel voor jouw peuter, kleuter of kind? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres. Kijk op onze website voor het perfecte spel van HABA voor jouw kind!

Welk HABA spel is leuk?

Voor de jongere kinderen heeft HABA een speciale lijn uitgebracht: Mijn eerste spellen. Onder deze lijn vallen spellen voor kinderen vanaf 2 jaar. Zo ook het spel eerste boomgaard, in dit spel proberen kinderen gezamenlijk het fruit van de bomen te plukken voordat de raaf de boomgaard bereikt. Het spel op het potje is perfect voor kinderen die zindelijk worden. Tijdens dit spel moet je er samen voor zorgen dat Pia en Paul op tijd op het potje plassen. Zo leer je jouw kind op en speelse wijze hoe het potje werkt. HABA heeft ook spellen voor oudere kinderen zoals LogiCASE, dit spel is voor 6 jaar en ouder. Tijdens dit spel kun je 77 raadsels oplossen, kun jij ze samen met jouw kind allemaal oplossen? Ook zijn er verschillende houten steekpuzzels en gewone puzzels, genoeg keus dus!

HABA speelgoed: Kullerbü knikkerbaan, Little Friends pop, boomgaard en meer spellen...

OTTO heeft verschillend speelgoed van HABA in het assortiment. Zo ook de Kullerbü knikkerbanen, kies een knikkerbaan in een leuk thema en rol de knikkers naar beneden. Zo hebben de banen parkeergarages, windmolenbanen en Sim-Sala-Ting. De banen bestaan uit verschillende onderdelen met bijpassende knikkers. De Little Friends-serie bestaat uit een familie aan poppen. Er zijn een mama en papa, 2 kinderen, opa en oma en huisdieren. De poppen hebben buigbare armen en benen zodat jouw kind er lekker mee kan spelen. Naast het spel eerste boomgaard is er veel meer te vinden in deze collectie. Zo heb je een gevorderde versie op het spel, met meer fruitstukken en iedereen speelt individueel. Er zijn houten grijpspeeltjes, een poppentheater, steekpuzzels, kinderservies en spellen waar kinderen leren knopen. Dus mocht jouw kind niet genoeg krijgen van het spel eerste boomgaard, zijn er genoeg vervolg spellen in de collectie.