Comfortabele strandkleding van het trendy merk Venice Beach

Geïnspireerd door het strandse leven in Californië

Venice Beach is een merk dat zich richt op sportieve jonge vrouwen, opgericht in 1988 in Duitsland. Het merk laat zich inspireren door het dagelijkse leven op Venice Beach, een lange beroemde boulevard aan de kust van Californië. Deze is de laatste jaren uitgegroeid naar één van de populairste stranden van het westen van de Verenigde Staten. Vele bekende films en televisieseries hebben zich op dit bekende strand afgespeeld. Wanneer men ‘Venice’ hoort, denkt men natuurlijk aan het Italiaanse Venetië en dit is ook waar de naam van afkomstig is. Het heeft haar naam te danken aan de vele kleine kanalen en sloten die door de buurt lopen.

Comfortabele kleding met beach look

Het merk staat voor het aanbieden van kleding met een relaxte ‘vibe’, vandaar de verwijzing naar het zonnige Californische oord. Het leven op Venice Beach kenmerkt zich tot mensen die genieten van het leven en elkaar graag ontmoeten op de prachtige stranden. Dit is waar het merk Venice Beach ook voor wil staan. Deze kenmerken zijn terug te vinden in de kleding van het merk. De kleding heeft mooie pasvormen en leuke patronen. Tevens zit de kleding comfortabel waardoor deze ook prettig te dragen zijn tijdens het sporten. Net zoals veel mensen op Venice Beach graag yoga beoefenen, ben je met het kledingmerk ook in staat om flexibele bewegingen te maken.

Ben je op zoek naar leuke strandkleding? Neem dan eens een kijkje in onze webshop naar het merk Venice Beach. In ons assortiment hebben we vele verschillende artikelen zoals shirts, sweaters, hotpants, jumpsuits, leggings en andere comfortabele broeken. Tevens vind je in onze shop een ruim assortiment aan bikini’s zoals push-upbikini’s, bikinitops, bikinibroekjes, bandeaubiniki’s en nog veel meer. Ontdek in onze shop welke trendy strandkleding we in ons assortiment hebben.

Zonnebrand voorkomen?

Wanneer je leuke strandkleding van Venice Beach hebt aangeschaft, dan wil je natuurlijk aan een bruin tintje werken. Vanwege de slechte invloed van te veel zonlicht, geven we je graag enkele tips om de zonnebrand te beperken of te voorkomen. De eerste regel is natuurlijk altijd voldoende en regelmatig insmeren met zonnebrandolie. Je kunt hiernaast ook schade aan je huid voorkomen met bepaald voedsel. Met het eten van vis krijg je Omega 3 binnen en hiermee kan je schade aan je huid beperken. Ook is het goed voor je hart- en bloedvaten. Hiernaast is het koken met tomaten en tomatenpuree goed om lycopeen aan te maken, een antioxidant. Dit geldt ook voor het drinken van groene thee.