Geschiedenis van Pepe Jeans

Pepe is een makkelijk te onthouden naam. Daarom kozen ondernemer Nitin Parmar en zijn twee broers ervoor om het merk hiernaar te vernoemen in 1973. Voordat het merk zo populair was als het nu is hebben de drie broers verschillende keren op markten een kraampje gehad. Hier verkochten zij de eerste echte Pepe Jeans artikelen. In 2015 kondigde Pepe Jeans aan dat zij een nieuw merk gaan oprichten, namelijk Norton Clothing. Dit duidt aan dat Pepe Jeans blijft groeien en dat het een populair merk is. Het behoort namelijk tot de top van de jeansmerken. 

Pepe Jeans

Je zult misschien denken dat Pepe Jeans alleen maar jeans voor dames in haar assortiment heeft. Maar niets is minder waar. Pepe Jeans kent namelijk ook Pepe Jeans sneakers, Pepe Jeans jurken maar ook Pepe Jeans jassen en shirts. Eigenlijk kun je dus heel je outfit samenstellen met behulp van het merk Pepe Jeans. Bovendien verkopen ze niet alleen modeartikelen voor dames maar ook voor heren! Er zijn bijvoorbeeld ook Pepe Jeans heren sneakers. Deze vind je ook in onze online shop. 

Kenmerken Pepe Jeans

Pepe Jeans staat voor kwaliteit. Alle jeans en andere modeartikelen hebben een uitstekende pasvorm en zijn gemaakt van goed materiaal. Enkele pasvormen zijn bijvoorbeeld de skinny jeans, de slim fit jeans, de straight jeans en de high-waisted Pepe Jeans. De artikelen zitten niet alleen erg comfortabel, ze zien er ook nog eens super trendy uit!Ook hebben wij verschillende Pepe Jeans sneakers en laarzen in onze webshop. Neem gauw een kijkje in onze Pepe Jeans online shop!