Stralend op het strand met goedkope badpakken

Vind je het fijn om vaak van look te wisselen? Dan zijn goedkope badpakken de uitgelezen kans om tijdens je strandvakantie regelmatig een ander modelletje te dragen. Zo kun je heerlijk zonnen en tegelijkertijd in de kijker lopen met je modieuze look.

Inhoudsopgave

Wanneer kies je voor goedkope badpakken uit één deel?
Kun je bikini's mixen en matchen?
Welke modellen vind je binnen de collectie badpakken?
Kies je voor goedkope badpakken in een felle kleur of een ingetogen tint?
Welk type cups passen bij jou?

Wanneer kies je voor goedkope badpakken uit één deel?

Er zijn verschillende redenen om voor het klassieke badpak te kiezen. Je kunt dit doen omdat het model van je dromen nu eenmaal uit één deel bestaat. Of omdat je liever niet met een blote buik op het strand loopt. Of omdat het gewoon heel handig is wanneer je een sportieve zwemster bent. Binnen het aanbod badpakken uit één deel zijn er tal van kleurstellingen voor handen en motieven. Van vrolijke motiefjes tot strakke lijnen is er voor elke strandganger of zwemster een badpak dat aansluit bij haar persoonlijkheid.

Kun je bikini's mixen en matchen?

Vanzelfsprekend kun je verschillende bikini's met elkaar mixen en matchen. Meer nog, het is een heuse modetrend om verschillende combinaties te maken. Je kunt werken met contrasterende kleuren en prints of tinten die bij elkaar aansluiten. Zo worden twee setjes er plots vier en heb je voor je het weet een hele collectie voorhanden. Durf voluit te experimenteren en creëer je eigen look. Ga jij voor pasteltinten en complementerende kleuren of durf je uit de band te springen met gewaagde combinaties?

Welke modellen vind je binnen de collectie badpakken?

Behalve het klassieke badpak vind je binnen de collectie goedkope badpakken ook het bandeaubadpak, het beugelbadpak en het badpak met softcups die al dan niet zijn ingewerkt. Het bandeaubadpak heeft geen schouderbandjes en is een must have wanneer je wilt bruinen zonder lijnen op je schouders. Het is erg populair bij dames die ook off-shoulder shirts, blouses of kleedjes dragen. De badpakken met softcups geven je boezem meer vorm waardoor je er fantastisch uitziet. Wil je extra ondersteuning en comfort, dan is een beugelbadpak de ideale keuze voor jou.

Kies je voor goedkope badpakken in een felle kleur of een ingetogen tint?

Wil je graag opvallen op het strand of aan het zwembad? Dan zijn felle kleuren of in het oog springende prints natuurlijk een absolute must. Ben je echter op zoek naar een badpak om mee te trainen of loop je liever minder in de kijker? Dan is er een scala aan goedkope badpakken in zachte kleuren die helemaal bij je passen. Ook klassiekers als zwart en donkerblauw scoren erg goed. Ze maken je optisch slanker en passen bij elke vrouw.

Welk type cups passen bij jou?

Afhankelijk van je boezem kun je goedkope badpakken met gevulde cups, cups met een beugel of voorgevormde cups kopen. De gevulde cups zijn ideaal bij een kleine boezem omdat ze je wat meer decolleté geven. Cups met een beugel zorgen voor een goede ondersteuning tijdens het zwemmen. Voorgevormde cups zorgen ervoor dat je boezem perfect gevormd oogt.

Bijzondere eigenschappen: corrigerend, met beugel, met uitneembare padding, voorgevormd

Modellen: badpakken, bikini's, mixkini's, tankini's