Op zoek naar een jurk? Ga voor een betaalbare lange avondjurk of een korte galajurk met wauw-effect!

Schitteren doen vrouwen in goedkope galajurken

Heb jij binnenkort een feestje waar het thema gala is? Dan moet jij op zoek gaan naar de galajurk waar jij die avond in wilt schitteren. Een groot issue, dat welbekend is bij veel vrouwen, is het prijskaartje bij het aanschaffen van een avondjurk. Je wilt die avond wel opvallen tussen alle andere vrouwen, maar vaak doe je de jurk maar een avond aan, omdat je de volgende keer toch weer een andere galajurk aan wilt doen. Daarom is een goedkope galajurk wel zo gewenst. Een goedkope galajurk vinden is vaak een hele klus. Stop met zoeken, want in de webshop van OTTO vind je diverse goedkope galajurken! Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een lange of een korte galajurk, met glitters of niet, jij vindt altijd wel een goedkope galajurk naar jouw wensen.

Goedkope galajurken combineer je zo!

Het is altijd weer een uitdaging met welke items jij je goedkope galajurk het beste kan combineren. Hier een paar tips met welke items jij je galajurk kan combineren:

  • Staat er op de uitnodiging ‘White tie’, dan is het gebruikelijk om een lange galajurk te dragen.
  • Is het een ‘Black tie’ dresscode, dan mag je ook gerust voor een kortere galajurk gaan, zoals een cocktailjurkje.
  • Als de dresscode White tie is, ga dan zo chique mogelijk. Je kunt kiezen voor lange handschoenen, dit is echter niet verplicht. Kies voor een dunne panty en verschillende sieraden om zo chique mogelijk voor de avond te komen.
  • Wil je wat geld en bijvoorbeeld je telefoon kwijt? Kies dan voor een klein envelop tasje. Dit maakt je look extra chique.
  • Het is niet gebruikelijk om een horloge te dragen tijdens een gala.
  • Wil je jouw goedkope galajurk extra mooi laten uitkomen, ga dan nog even kort onder de zonnebank, zodat je licht bruin getint bent.

Gemakkelijk goedkope galajurken bestellen bij OTTO

Je bestelling wordt afgeleverd bij jou thuis of bij een PostNL Servicepunt. Tijdens het bestellen worden in je winkelwagentje de bezorgkosten automatisch meegerekend. Daar vind je ook meteen de verwachte levertijden. Bij OTTO is het bestelproces heel eenvoudig, zodat je heerlijk kan genieten van je nieuwe goedkope galajurk. Daarnaast kan je ook kiezen voor betalen in maandelijkse termijnen. Je kiest tijdens het afronden van de bestelling gewoon de betaalmethode van je keuze.