Goedkope zonnebrillen kan je niet genoeg hebben

Wie heeft dat nou niet, de behoefte om bij elke outfit de geschikte zonnebril te dragen? Een groot voordeel van goedkope zonnebrillen is dat ze betaalbaar zijn en dus bij elke outfit een passende bril kan dragen. Ben jij zo een type die het belangrijk vindt om met verschillende zonnebrillen te matchen bij elke outfit? Dan is de goedkope zonnebrillen collectie van OTTO een goede plek om deze verschillende zonnebrillen te scoren. OTTO heeft een breed assortiment goedkope zonnebrillen. Wij bieden verschillende vormen monturen en kleur glazen aan van diverse merken als Catwalk Eyewear, Heine, Young Spirit London Eyewear. Ben jij op zoek naar een vierkant montuur of juist naar een pilotenbril? OTTO biedt dit allemaal in de webshop online. Ook biedt OTTO diverse goedkope heren zonnebrillen aan. Wil jij veel variëren en er altijd hip en stijlvol uitzien, neem dan eens een kijkje in onze goedkope zonnebrillen shop!

Het geschikte montuur

Zonnebrillen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Niet elk montuur is voor elke gezichtsvorm geschikt. Hieronder vind je enkele handige richtlijnen om de juiste keuze te maken:

  • Heb je een vierkant gezicht? Dan behoor je tot de meerderheid. Ga dan voor een rond of een ovaal model.
  • Heb je een ovaal gezicht? Jou staat vrijwel elk model. Genoeg keuze dus!
  • Heb je een rond gezicht? Kies dan voor een hoekig montuur, dat even breed of net iets breder is dan je gezicht. Vermijd juist de ronde monturen.
  • Heb je een langwerpig gezicht? Scoor dan een vierkant of rond montuur.
  • Heb je een gezicht in de vorm van een diamant? Neem dan een ovaal model.
  • Heb je een gezicht in de vorm van een hart? De ideale zonnebril is dan de pilotenbril.