De Nike Roshe Run met air van Nike is de ideale sneaker voor het hele gezin

Benadruk je sportieve levensstijl met de Nike Roshe Run. Deze sportschoenen voor dames, heren en kinderen passen onder elke outfit. Naast de klassieke sneakers in zwart of wit zijn ook andere kleuren beschikbaar. Vooral leuk voor dames en kinderen. Bekijk alle sneakers en andere sportswear van Nike en adidas online en sta versteld van het aanbod.

Inhoudsopgave

Een Nike Roshe Run voor elke gelegenheid
Sporten met de Nike Roshe Run
Een Nike Roshe Run voor heren
Een perfecte sneaker voor dames
Nike Roshe Run schoenen voor kinderen

Een Nike Roshe Run voor elke gelegenheid

De Nike Roshe Run past onder elke outfit en maakt je sportieve look compleet. Net zoals de sneakers van adidas is de Nike Roshe Run beschikbaar in zwart of wit. Maar daarnaast kiest Nike uitdrukkelijk voor kleur omdat het kwaliteitsmerk graag meegaat met de laatste trends. Ook jij kunt zo een statement maken. Kies voor opvallende sneakers in roze, rood of goud, of een combinatie van kleuren. Of houd het sober en kies een kleur in de lijn van je kleding. Zo vallen de sportschoenen minder op.

Sporten met de Nike Roshe Run

Hoewel het model Nike Roshe Run de mode volgt en je de sneakers perfect onder je gewone kleren kunt dragen, blijft Nike bovenal een sportmerk. Daarom besteedt Nike heel veel aandacht aan de afwerking van haar sportieve schoenen. Dat merk je aan de gebruikte materialen van de sneakers, maar vooral ook aan de zool met air. Die extra dikke zool met air zorgt voor een bijzondere veerkracht, waardoor schokken tijdens het lopen beter worden geabsorbeerd. Zo kun je deze sneakers van Nike ook gewoon dragen om te sporten.

Een Nike Roshe Run voor heren

Heren dragen de Nike Roshe Run vaak onder een pak of als onderdeel van hun vrijetijdskledij. Om die reden worden de kleuren voor mannen vaak neutraal gehouden. De sneakers van Nike voor heren zijn vooral verkrijgbaar in zwart, grijs of wit. Uiteraard zijn naast het sobere zwart, grijs of wit ook andere kleuren beschikbaar. Maar die zijn zelden zo schreeuwerig als dat voor de sneakers van kinderen het geval kan zijn. De sneakers voor heren zijn vooral functioneel.

Een perfecte sneaker voor dames

Vrouwen houden ervan hun sneakers aan hun outfit en accessoires aan te passen. Daarom heeft Nike speciaal voor jou een grote variatie aan kleuren voorzien. De Nike Roshe Run sneaker is naast het klassieke zwart en wit, waar ook adidas vaak mee uitpakt, ook verkrijgbaar in opvallende kleuren als rood en goud, of zachte pasteltinten als roze. Om het helemaal bijzonder te maken, worden kleuren soms gecombineerd en zijn ook patronen in de stof mogelijk.

Nike Roshe Run schoenen voor kinderen

Voor kinderen zijn er sneakers op maat. De schoenen zijn voorzien van een zool met air, ideaal om de schokken tijdens het spelen en ravotten op te vangen. Omdat Nike sportswear maakt, kun je de schoenen ook tijdens het sporten dragen. De stevige schoenen geven voldoende ondersteuning aan de kleine voeten, maar zorgen er tegelijk voor dat de kinderen zich toch vrij kunnen bewegen. De kleuren die Nike voor de kinderen gekozen heeft, zijn vaak opvallend, soms schreeuwerig. Ze zijn op maat van elk kind. Zo vindt iedereen zijn keuze. Maar het model Nike Roshe Run voor kinderen is ook verkrijgbaar in dezelfde kleuren waaruit volwassenen kunnen kiezen. Zo is deze Nike-sneaker de ideale sportschoen voor het hele gezin. Bekijk het volledige assortiment nu online en maak meteen je keuze.