Voor elke gelegenheid de juiste mode-accessoires

Gebruikt door elke vrouw

Mode-accessoires bestaan er in allerlei soorten en maten. Ze zijn in verschillende productgroepen in te delen, waaronder tassen en sieraden. De een heeft een heleboel accessoires in haar bezit en combineert bij elke outfit weer andere oorbellen, tassen of armbanden, terwijl de ander er een stuk minder gebruikt. Eén ding staat wel vast: elke vrouw heeft en gebruikt mode-accessoires.

De sieraden

De bekendste accessoires voor vrouwen zijn waarschijnlijk de sieraden. Vrouwen dragen graag oorbellen, kettingen, ringen en/of armbanden. Je kunt ze tijdens je dagelijkse werkzaamheden dragen of als je een avondje uitgaat met vrienden of familie bij je little black dress. Voor het opbergen van al deze sieraden biedt een sieradendoos de uitkomst. Het scheelt je een hoop zoekwerk als je het allemaal op een plek opbergt.

Voor elke gelegenheid een aparte tas

Een ander mode-accessoire die niet mag ontbreken bij de vrouw is natuurlijk de tas. Nederlandse vrouwen hebben gemiddeld zes verschillende tassen in hun bezit. Je kunt tenslotte nooit genoeg tassen in je bezit hebben, nietwaar? Een grote tas, aktetas of een laptoptas om mee naar je werk te nemen, een schoudertas om al je spullen bij de hand te hebben tijdens een (mid)dagje shoppen, een strandtas voor een dagje naar het zwembad of aan het strand om je slippers en strandjurk in op te bergen, een rugzak als handbagage tijdens je vakantie, een sporttas voor je wekelijkse sportles, een shopper om je (wekelijkse) boodschappen mee te nemen en de backpack voor een uitgebreide wandelvakantie. Zoveel verschillende gelegenheden, zoveel soorten tassen.

Overige mode-accessoires

Riemen zijn zowel een modieus als een nuttig item. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je broek goed blijft zitten en  tegelijkertijd dat je outfit er extra leuk uit komt te zien. Een zonnebril beschermt je tegen de zon en een paraplu tegen de regen. Een sjaal is zowel in de zomer als de winter een leuke accessoire, en verschaft je in de winter extra warmte. Dat laatste geldt ook voor handschoenen en mutsen. Om welke reden je ook op zoek bent naar accessoires, voor elke gelegenheid is er wel iets te vinden.