Badmode LASCANA

Het geliefde label LASCANA verblijdt met haar moderne badkleding, die er in alle maten zeer goed uitziet. De collectie van LASCANA presenteer bikini’s, badpakken, tankini’s in actuele designs en chique kleuren. Heb je interesse in badmode van LASCANA? Hier vind je nuttige tips voor de keuze van de juiste bikini’s of badpakken.

Hoe onderscheidt badmode van LASCANA zich?

”It’s a woman’s world” – dat is het motto van het merk LASCANA. Sterke vrouwen, modeliefhebbers en ervaren vrouwen zullen zich in deze badmode gelijkelijk comfortabel voelen. Bikini’s en badpakken moeten de klanten perfect passen, hun figuur vleien, trendy zijn en daarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding bieden.

Welke badmode van LASCANA is er te vinden bij otto.nl?

Op otto.nl vind je van het merk LASCANA badpakken met verschillende uitsneden en modieuze patronen. Ook heeft LASCANA tal van trendy tankini’s in het aanbod. Deze bestaan uit een bikinibroek en een tanktop van bikinistof. Bikini’s van LASCANA kun je als push-up-bikini, beugelbikini en triangel bikini kopen.

Welke badmode van LASCANA staat vrouwen met een kleine buik?

Vrouwen met een kleine buik of uitgesproken middel maken met een tankini een goede keuze. Het tweedelige badmode artikel is een modieus en jong alternatief voor een badpak. Het tanktop bovendeel verbergt de buik. Van LASCANA vind je verschillende varianten die een A-vorm uitsnede hebben en niet strak zitten. Wanneer je wilt zonnen, kun je de top van bikinimateriaal voor een naadloze bruine tint simpelweg oprollen.

Wanneer staat een push-up-bikini van LASCANA?

Natuurlijk profiteren vrouwen met een kleine borstomvang van een push-up-bikini het meest. Hij ondersteunt de borst, zorgt voor een mooi decolleté en voegt één of twee cupmaten toe. Maar ook vollere vrouwen kunnen een push-up-bikini dragen, aangezien hij het figuur optisch compenseert, aangezien hij voor mooie rondingen zorgt. Let er wel op, dat je een donkere kleur kiest en een bikinibroek in slip- of hipstervorm, die niet zorgen voor optische pondjes.

Wanneer staan triangel bikini’s van LASCANA?

LASCANA heeft traingel bikini’s met onderscheidende bandjes in het aanbod, zodat voor ieder figuurtype de juiste bikini te vinden is. Neckholders met dunne bandjes zijn bijvoorbeeld voor vrouwen met kleine borsten of vrouwen met brede schouders prima geschikt. Wanneer je grote borsten hebt, moeten de bandjes meer ondersteuning bieden, waarmee de borst optimaal en gelijkwaardig ondersteund wordt.

Wat is het voordeel van een badpak van LASCANA?

Wanneer een bikini te toegeeflijk is, biedt LASCANA effen badpakken of badpakken met patroon met verschillende uitsneden. Het voordeel van een dergelijk eendelig pak is dat alles zeker op de plek blijft zitten en niet verschuift. Op die manier kan met net wat meer stof het ene of het andere probleemgebied worden verborgen, bijvoorbeeld door plooien op de buik of door de beenvorm van het badpak. Zo kunnen vrouwen, die zich in een badpak comfortabeler voelen, met modellen van LASCANA toch modieuze accenten zetten.

Waarom staat badmode van LASCANA bekend

Badmode van LASCANA is in het bijzonder door de geweldige pasvorm enorm geliefd. De uitsneden van de badmode artikelen uit één en twee delen benadrukken het vrouwelijke figuur op illustratieve wijze. Of je nu kiest voor een mooi badpak met beugels of voor een bikini met voorgevormde cups: een perfecte pasvorm is bij deze modellen altijd gegarandeerd. Als supplement van de aantrekkelijke badmode biedt LASCANA passende strandkleding in sterk gecombineerde kleuren.

Heeft de zwemkleding een goede kwaliteit?

De zwemkleding van LASCANA bezit een uitmuntende kwaliteit. Het is van hoogwaardige synthetische vezels gemaakt, die na het zwemmen bijzonder snel drogen en zelfs bij sterke UV-straling niet verbleken. Ook de productie laat bij alle modellen van LASCANA niets te wensen over.

Welke bikini soorten zijn er?

Bikini’s vind je in het veelzijdige LASCANA-assortiment met vele verschillende uitsneden. Bovenstukken zijn als klassieke triangel modellen met smalle of brede bandjes verkrijgbaar, als ook in bandeau stijl of met neckholders. Al net zo afwisselend zijn de bikinibroekjes: naast hipsters en figuurvriendelijke taillebroekjes vind je ook strakke strings en broekjes in RIO-stijl.

Vind je bij LASCANA ook badpakken?

LASCANA brengt ieder jaar vele nieuwe badpakken op de markt. De eendelige badmode zijn in alle gangbare maten verkrijgbaar. De modieuze selectie valt op door de veelzijdigheid. Je vind van LASCANA zowel klassieke badpakken en sportieve badpakken, als ook geraffineerd uitgesneden badpakken, bijvoorbeeld met veters aan de hals of met een vastgemaakte rok, die zeer vrouwelijk werkt.

Welke badmode van LASCANA past bij mij?

LASCANA heeft voor ieder figuurtype de passende bikini’s en badpakken. Wanneer je smal en tenger gebouwd bent staan bikini’s en badpakken met een push-up-effect in speelse stijl je erg goed. Ruches, opvallende patronen of kralen zetten bij deze badmode mooie accenten. Voor vrouwen met een grote confectiemaat zijn eendelige badmodestukken en tankini’s van LASCANA een aanrader. Ze geven ondersteuning en ondersteunen een grote borstomvang perfect. In het bijzonder maken zwarte en andere donkere kleuren je slank. Alle zonaanbidders, van wie de huid snel bruint, worden met badmode in lichte en felle kleuren goed bediend.

Naast effen badmode biedt LASCANA ook aantrekkelijk modellen met patronen. In het bijzonder zijn bloemenprints en strepen geliefd.

Bij de kleuren spelen naast zwart, marineblauw en donkerbruin, de tonen rood, zonnen geel en verschillende groentinten als ook roze een grote rol.