De G-Star Raw denim voor dames en heren zit je altijd als gegoten

De G-Star Raw denim voor dames en heren is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor een cargobroek, skinny fit jeans, slim fit jeans, straight jeans, loose fit jeans of boyfriend jeans. Het merk heeft ook jurken, rokken en bermuda's, net als shirts, truien, jassen en accessoires om je look compleet te maken. De keuze is reuze.

Inhoudsopgave

G-Star Raw kleding voor dames en heren
De nieuwe collectie G-Star Raw jeans voor heren
De nieuwe collectie G-Star Raw jeans voor dames
De 3D-ontwerpen van G-Star Raw
Shirts, truien en jassen
Mutsen, sjaals en andere accessoires

G-Star Raw kleding voor dames en heren

G-star Raw heeft een volledige kledinglijn voor dames en heren. Daarbij speelt denim een belangrijke rol. Naast broeken en rokken in jeans brengt het merk ook denim sneakers en schoenen op de markt. Het assortiment wordt aangevuld met shirts, polo's, overhemden, truien, sweaters, vesten en jassen, ook in andere materialen. Ondergoed, zonnebrillen en accessoires als mutsen, sjaals, riemen en tassen maken je outfit compleet. Bekijk het volledige gamma van het merk online en word G-Star Raw van top tot teen.

De nieuwe collectie G-Star Raw jeans voor heren

Mannen kunnen gerust zijn. De juiste jeans vinden was nog nooit zo makkelijk. G-Star Raw heeft jeans die strak rond je benen en achterste zitten, maar ook modellen die iets ruimer vallen en heel comfortabel aanvoelen. Heren kunnen kiezen uit skinny jeans, 3D skinny, slim jeans, 3D slim, straight jeans, 3D straight en het relaxed model. Behalve lange broeken heeft G-Star Raw ook shorts in het aanbod.

De nieuwe collectie G-Star Raw jeans voor dames

Voor dames is er nog meer keuze. Het assortiment denim van G-Star Raw wordt hier uitgebreid met rokken en jurken in jeans. Bij de broeken kies je uit super skinny jeans, skinny jeans, 3D skinny, straight jeans, 3D straight, boyfriend jeans en 3D boyfriend. Shorts heb je tot aan de knie of hoger. Rokken worden meestal in een wrap-model aangeboden. De jurken en jumpsuits uit denim worden met evenveel zorg gemaakt.

De 3D-ontwerpen van G-Star Raw

Dankzij de jarenlange ervaring met denim en uitgebreid onderzoek naar de stof maakt G-Star Raw jeans broeken en rokken die niet het standaardontwerp volgen, maar beter zijn aangepast aan de natuurlijke vormen van dames en heren. Bij de 3D-modellen van het merk worden de lappen jeans op een andere manier aan elkaar genaaid, waardoor ze altijd de juiste pasvorm volgen en zich onmiddellijk aan je lichaam aanpassen.

Shirts, truien en jassen

G-Star Raw heeft ook een ruime collectie aan T-shirts, polo's, truien en jassen. Die kledingstukken zijn net als de broeken op maat van de man en vrouw gemaakt. Ze zitten lekker ruim, maar blijven vooral in model. Vaak worden hiervoor kleuren gekozen als blauw, grijs of groen. Stuk voor stuk kleuren die mooi bij een denim passen.

Mutsen, sjaals en andere accessoires

Om je look helemaal compleet te maken, kun je je G-Star outfit nog afwerken met een bijpassende muts, sjaal en riem. Het merk heeft ook tassen, portemonnees en rugzakken met een mooie look. Hetzelfde geldt voor sneakers en schoenen. Al worden die laatste vooral uit leer gemaakt. Bekijk het volledige assortiment van G-Star Raw online en maak meteen je keuze.