Geschiedenis van Gaastra

Gaastra is een kledingmerk met haar hoofdzetel gevestigd in Amsterdam, maar Gaastra is ook te vinden in onder andere Duitsland en Frankrijk. In 1897 werd het merk opgericht door Douwe Gaastra. Daar komt de naam dus ook vandaan. In 1996 begon het bedrijf sportieve kleding te ontwikkelen.

Gaastra maakt kleding voor dames, heren en kinderen. De oorsprong van deze kleding ligt in de zeilwereld. Dit zie je aan de kleuren die de kleding heeft. De meeste artikelen bestaan namelijk uit blauw, rood en wit of een van deze drie kleuren. Bovendien verkoopt Gaastra schoenen. In onze online shop vind je de leukste Gaastra kleding en schoenen.

Kwaliteit

Aangezien Gaastra mode en schoenen vaak uit goede materialen bestaan en dus een goede kwaliteit hebben, is het een wat duurder merk. Voor een Gaastra damesjas betaal je bijvoorbeeld al gauw honderd euro. Dit is dan wel wat aan de dure kant, maar dan heb je ook een artikel dat lang meegaat!

Gaastra kopen?

Onze Gaastra online shop bestaat uit verschillende artikelen. Wij verkopen bijvoorbeeld Gaastra jassen en Gaastra schoenen. Neem gauw een kijkje in onze online webshop van OTTO!