Waar koop je Gabor schoenen? Bij OTTO

OTTO heeft een ruim assortiment aan Gabor damesschoenen. Gabor staat bekend om de kwaliteit en comfort. Bij OTTO vind je verschillende soorten Gabor schoenen. Voor elke gelegenheid kun je een paar schoenen van Gabor vinden. Ontdek het aanbod van Gabor online bij OTTO.

Inhoudsopgave

Over Gabor: wat het betekent en waar het merk voor staat
Gabor damesschoenen
Hoe valt de maat van een Gabor schoen?
Gabor schoenen in de sale

Over Gabor: wat het betekent en waar het merk voor staat

Gabor is Hongaars en het betekent 'kracht van god'. Gabor is sinds 1949 een familiebedrijf in schoenen. In Duitsland is het het bekendste schoenmerk en het merk groeit nu ook in Nederland. Gabor staat bekend om het inspelen op modetrends, goede pasvorm, kwaliteit en een scherpe prijs. Gabor is zich er van bewust dat elke vrouwenvoet anders is en zet hierom comfort hoog op de prioriteitenlijst. Naast normale maten biedt het merk ook grote maten aan voor extra brede voetruimte of extra ruimte bij de kuit. Ook het uitneembare voetbed is een pluspunt van het merk Gabor. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel ondersteuning jouw voet nodig heeft.

Gabor damesschoenen

Gabor heeft verschillende soorten schoenen in het assortiment. Of je nou op zoek bent naar een dichte of open schoen, zomer- of winterschoen, bij Gabor vind je voor elke seizoen en gelegenheid een paar schoenen.

Dichte schoenen: sneakers, enkellaarsjes, veterboots en laarzen

Aan dichte schoenen is er bij Gabor geen tekort. Van een leuk paar sneakers tot stoere boots. Het merk Gabor heeft het in het assortiment. De schoenen zijn er in verschillende kleuren en patronen. Zo heb je witte sneakers, maar ook ander kleuren ontbreken niet bij de sneakers van Gabor. Bij de laarzen van Gabor kun je teruglezen of het laarzen zijn die speciaal voor brede kuiten ontworpen zijn of niet. Zo kies jij de laars die past bij jouw figuur.

Open schoenen: sandalen, slippers, instappers en pumps

Voor open schoenen kun je bij Gabor terecht. De meeste Gabor schoenen hebben speciale zolen, die er voor zorgen dat de schoenen comfortabel en zacht lopen. Dit is bij een open schoen erg belangrijk, doordat er minder ondersteuning van de schoen zelf aanwezig is. Bij de product omschrijving van de Gabor schoenen vind je terug of het gaat om een slank model of een wijder model. Zo sluiten jouw Gabor pumps, slippers, sandalen, instappers en pumps helemaal aan op jouw voet.

Hoe valt de maat van een Gabor schoen?

Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat besteld is er een speciale maten tabel beschikbaar. Op het moment dat je op een van de Gabor schoenen klikt kom je op de pagina van de schoen terecht. Hier vind je boven de maten 'Wat is mijn maat?'. Op het moment dat je hier op klikt komt de matentabel naar voren. Hier zie je verschillende afmetingen van de voet met de daarbij horende maat. Indien de schoenen toch niet helemaal goed passen, kun je deze gratis ruilen. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice van OTTO.

Wat is Gabor comfort?

Modellen uit de productgroep "Comfort" zijn schoenen waarbij extra wijdtes worden aangeboden. Deze schoenen hebben meer ruimte bij de bal van de voet en op de wreef en bieden hiermee voor iedere voet de noodzakelijke ruimte.

Wat is Gabor best fitting?

Modellen met een Gabor best fitting hebben een verbreedde zool waardoor ze een verbreed loopvlak hebben. Hierdoor wordt gezorgd voor nog meer comfort omdat de bal van de voet meer ruimte krijgt.

Gabor schoenen in de sale

Gabor schoenen koop je bij OTTO ook in de sale. Sale artikelen zijn gemakkelijk te herkennen aan het sale icon wat links boven het product is weergegeven. Bij het sale artikel is de nieuwe prijs onder het product terug te vinden. Ook vind je de oude prijs die is doorgestreept. Zo kun je gelijk zien welk bedrag je bespaart. Op deze manier vul jij je Gabor collectie voordelig aan.