Junarose, trendy kleding voor vrouwen met een maatje meer

Kleding in maat 42 tot maat 54

Waar tegenwoordig vele merken zich richten op de kleinste maten en de slankste modellen, vergeten ze vaak dat er een grote doelgroep is die deze kleding helemaal niet aan kan trekken. Speciaal voor vrouwen met een maatje meer is het merk Junarose opgericht. Junarose ontwikkelt kleding voor vrouwen, van maat 42 tot 54. Hiermee weten ze goed in te spelen op trends voor jonge vrouwen die oog hebben voor de nieuwste mode. De collectie van Junarose kenmerkt zich door het aanbieden van kleding met flatterende details die het silhouet van de vrouw goed vormgeven. Ieder jaar brengt het merk acht nieuwe collecties uit in trendvolle stijlen die aan de seizoenen aangepast zijn.

Junarose bij OTTO

Ben je een jonge vrouw, heb je een maatje meer en wil je ook graag in de nieuwste mode lopen? Dan is Junarose een goede keus voor jou! In onze webshop kun je terecht voor vele soorten kleding van het recent opgerichte merk. Hierbij kun je denken aan jassen, jurken, broeken, jeans, truien, blazers, accessoires en veel meer. De collectie van Junarose is gericht op vele seizoenen en daarom kun je op elk moment van het jaar een mooie outfit van Junarose samenstellen. Benieuwd naar de nieuwste trends? Ontdek het in onze webshop!

Onderdeel van moederbedrijf Bestseller

Junarose is één van de vele bekende merken van het moederbedrijf Bestseller. Deze organisatie heeft een groot aandeel op het gebied van kleding en accessoires. Naast Junarose zijn succesvolle merken als Jack & Jones, VERO MODA, VILA, SELECTED en veel meer een onderdeel van Bestseller. Bestseller is van oorsprong een Deense organisatie, opgericht in 1975 door de broers Merete Bech en Troels Povlsen. Het Deense familiebedrijf is actief over de hele wereld. De grootste afzetmarkten voor Bestseller zijn Europa, Canada, India en het Midden-Oosten. Door middel van hun webshop weten ze globaar actief te zijn. De merken van Bestseller worden verkocht in ruim 38 landen met een totaal van ruim 3000 winkels.