ONLY, een merk met een moderne en vrouwelijke stijl

De groei van het merk ONLY

ONLY is een merk dat nog niet lang geleden is opgericht. In 1995 werd het merk geïntroduceerd op de Deense markt. De eerste producten die ONLY verkocht, waren stijlvolle jeans. Dit is waar het merk nog steeds om bekend staat. Kort na de oprichting opende ONLY haar eerste winkel in Noorwegen. Het duurde hierna niet lang voordat ook de Chinese markt veroverd werd. Vanwege het grote succes werd het merk in 2000 een onafhankelijk merk binnen de Bestseller organisatie. Vanaf 2008 heeft ONLY ook een online winkel.

Tegenwoordig is ONLY een belangrijke speler in de markt voor kleding in Europa en het Midden-Oosten. Met meer dan 300 winkels zorgen ze ervoor dat ze in vele grote modesteden aanwezig zijn. Hiernaast zijn er meer dan 6500 retailers die het merk ONLY aanbieden, momenteel in 23 landen.

Een onafhankelijk merk binnen Bestseller

Zoals hierboven vermeldt, is ONLY sinds 2000 een onafhankelijk merk binnen de Bestseller organisatie. Bestseller is een organisatie met vele bekende merken, zoals VERO MODA, Jack & Jones, Selected, VILA en nog vele anderen. Twintig jaar voor de oprichting van ONLY is Bestseller opgericht door de twee broers Merete Bech Povlsen en Troels Holch Povlsen. Met haar ruime portfolio aan merken zijn ze een grote aanbieder op het gebied van kleding en accessoires voor vele doelgroepen. De merken zijn in meer dan 38 landen te vinden met meer dan 3000 fysieke winkels.

ONLY for you

ONLY laat haar collectie inspireren door het product waarmee ze de markt voor kleding waren binnengetreden: de jeans. Dit is ook terug te zien in andere kledingstukken waarin de denim stijlen en looks terugkomen. Dit doen ze onder andere door de kleding tot in detail te bewerken, zoals met kenmerkende borduursels. Deze unieke uitstraling noemen ze ook wel het ‘ONLY-gevoel’. Het gaat erom dat je je lekker voelt in je kleding en daarom draag je de kleding ook voor jezelf. Wanneer je je lekker voelt, straal je zelfvertrouwen en kracht uit.

Artikelen bij OTTO

Wanneer je voor kleding van ONLY kiest, kies je voor een merk met moderne en vrouwelijke stijlen. Het merk speelt in op de nieuwste trends en dit is de reden waarom je deze kleding ook altijd terugvindt in onze webshop. De collectie bestaat uit vele soorten kleding, zoals jeans, truien, jassen, blazers, jurken en nog veel meer. Benieuwd wat we nog meer hebben? Ontdek het in onze webshop!