Paprika mode

Paprika damesmode is mode voor vrouwen met een maatje meer. Deze grote maten dameskleding van Paprika kenmerkt zich door goede kwaliteit, uitstekende pasvormen en een natuurlijke productie. Veelal gebruikte stoffen in de damesmode van Paprika zijn katoen, zijde, viscose, linnen en wol.

Inhoudsopgave

Paprika mode kopen?
Paprika collectie
Paprika winkels

Paprika mode kopen?

In onze online Paprika damesmode shop verkopen wij o.a. Paprika jurken, Paprika jassen, Paprika blouses, Paprika tunieken en Paprika shirts. Natuurlijk zijn deze artikelen allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en natuurlijk in verschillende grote maten. Zo verkopen wij bijvoorbeeld Paprika jurken van maat S tot en met maat XXXL. Oftewel tot en met maat 54. Deze grote maten dameskleding van Paprika ziet er ook nog een super leuk uit!

Paprika collectie

Bij Paprika mode vind je veel kleurrijke, kwalitatief uitstekende items. Deze artikelen accentueren het vrouwelijke silhouet maar er zijn ook artikelen om je vormen juist te verbergen, mocht je dit willen. In onze webshop vind je hele comfortabele Paprika mode maar ook juist hele sexy items! Voor ieder wat wils dus.

Paprika winkels

Paprika mode is van origine een Belgische modeketen. Tegenwoordig zitten er ook meerdere winkels gevestigd in Nederland, bijvoorbeeld in Maastricht, Breda en Eindhoven. Deze winkels hebben een focus met betrekking tot goede service, intimiteit en een goed advies van de medewerkers. Paprika mode is in 2003 opgericht door Jacques Hayez en Fabienne Bulteel.