Vele kampeer- en trektochtspullen van Jack Wolfskin

De oprichting van Jack Wolfskin

In 1981 werd in Frankfurt, Duitsland het merk Jack Wolfskin opgericht door Ulrich Dausien. In eerste instantie was het een handelsmerk van de organisatie Sine. Sinds de oprichting focust het bedrijf zich op het aanbieden van kampeer- en trektochtspullen, zoals kleding, schoeisel, slaapzakken, rugzakken en tenten. Het bedrijf liet binnen een korte tijd een grote groei zien en het trok daarbij de aandacht van het concern Johnson Outdoors, die in 1991 het bedrijf overnam. Dit leidde tot de opening van de eerste franchisewinkel in 1993 in Duitsland. Jack Wolfskin bleef alsmaar groeien en dit zorgde opnieuw voor overnames in 2001 en 2005. De laatste overname werd gedaan door Quadriga Capital. Momenteel telt de organisatie wereldwijd ruim 140 winkels waarvan 40 in Duitsland en 24 in Japan. In 2011 werd in Enschede de eerste winkel in Nederland geopend.

Optimale bescherming in vele situaties

Jack Wolfskin staat voor een passie voor outdoor, het liefst zo avontuurlijk mogelijk. Hierbij kun je denken aan trektochten in de bergen, wildernis, sneeuw, maar natuurlijk ook voor gewoon op de camping. Met de uitrusting van Jack Wolfskin ben je altijd optimaal beschermd tegen wind, regen, kou of sneeuw. Producten van het merk zijn niet alleen voor de avontuurlijke reizigers, maar ook voor mensen die graag buiten zijn en van de natuur genieten. Mensen motiveren om de natuur actief te beleven is het doel van Jack Wolfskin.

In de webshop van OTTO vind je een ruime keuze aan van artikelen van het merk Jack Wolfskin, voor dames, heren en kinderen. Voorbeelden hiervan zijn bodywarmers, stevige wandelschoenen, rugzakken, fleecejacks, allweatherjacks en nog veel meer. Ben je ook een echte outdoor fanaat? Neem dan eens een kijkje in onze online shop om te kijken welke producten je goed kunt gebruiken.

Tips voor je outdoor uitrusting

Ben je van plan om binnenkort een avontuurlijke trip te beleven? Graag geven we een aantal tips om je outdoor uitrusting compleet te maken. Voorop staat altijd de kwaliteit. Je beweegt veel en je kleding en uitrusting moeten bestand zijn tegen heftige omstandigheden. Het is in ieder geval een must om een goede rugzak te hebben en deze te vullen met bruikbare items, zoals een EHBO-kit, mes, LED-lampje, reflector, wc-papier en een net. Hiernaast is goede kleding ook een must, zoals een waterdichte jas, broek en schoenen. Overige tips zijn een kaart, verrekijker, compas, handschoenen, muts en natuurlijk een camera zodat je alle mooie momenten kunt vastleggen.